Piano - heräteostoksena

Voiko heräteostoksena ostaa pianon? Näköjään voi. Laitoin tarjouksen aamupäivällä ja illalla olohuoneessamme oli piano. Se on vanha ja vähän epävireinen, mutta pienen virityksen jälkeen uskoisin (toivoisin) sen soivan aika kivasti.


Voi kuinka olenkaan kaivannut soittamista. Se on jännä, että vaikka tietoisesti en muistakaan kaikkia kappaleita, useimmat ovat säilyneet ns. "sormimuistissa". Kun en ajattele mitä soitan ja laitan vaikkapa silmät kiinni, vanhat soinnut alkavat löytyä itsestään.

Verrattuna 20 vuotta sitten vallinneeseen tilanteeseen, jolloin nuotteja piti mennä ostamaan erikseen musiikkiin erikoistuneista kauposta, nykyisin voi ladata mitä vaan netistä vaikka Padille. Mahtavaa! Paikkoja on satoja, esimerkiksi www.musicnotes.com. Olen jo soitellut mm. Bachin Ariosoa (meidän häämarssimme) ja Chris Medinan What Are Words. Kuutenlin muuten paljon edm. kappaletta ollessani raskaana. Muistaakohan lapsi melodian?

Kommentit

  1. Mä oon lukenut tän bloggauksen nyt muutamaan otteeseen.... Syy yksinkertainen... se saa mut joka kerta hymyilemään! �� ihanaa että pääset taas soittamaan! T:Sanna

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kauniista sanoistasi ja kommentoinnista! :) Onhan se mukava päästä harrastamaan jotain aikoja sitten unohdettuja juttuja, kuten sulla vaikkapa tanssi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit