Kodista, takasta ja verhoista

Tältä meillä nyt näyttää. Olemme asuneet asunnossa puolitoista vuotta ja pikkuhiljaa se alkaa näyttämään (ja ennen kaikkea tuntumaan) kodilta. Lapsen kasvaessa saa yhä enemmän tottua siihen, että joka paikassa on jotain. Esimerkiksi leluja, keittiön purnukoita, vaatteita. Oikeastaan mitä vain, mitä kaapista saattaa löytyä. Otos on muuten aito tilannekuva.

Takka on hieman jo tummunut luukun yläpuolelta. Pinnassa on antiikkilaasti ja näin jälkikäteen ajatellen kaakeli olisi ollut varmempi ja helpompi valinta.

Kuvassa näkyy ikkunoissa valkoiset valoverhot. Ne ovat olleet hintansa "väärtit", mutta kaipaan vähän sävyjä lisää. Sainkn joululahjaksi mieheltä uudet verhot. Ne ovat vielä valitsematta, mutta ajattelin jotain rouhean pellavaista ja beigeä.Kommentit

  1. Moi,
    Löysin vanhaan blogiisi Googlesta kun etein puunrunkoverhoja. Sinulla on joskus ainakin ollut sellaiset.. Olisitko halukas myymään ne minulle ? :)
    Terv. Lillis

    VastaaPoista
  2. Kiitos kysymästä, mutta valitettavasti olen antanut ne jo jokin aikaa sitten eteenpäin. Muuten kyllä olisin mielelläni ne myynyt, sillä en niitä käyttänyt kuin ihan vähän aikaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit