Uusi sohva ja lauantaipäivän viettoa

Viime päivityksestä onkin jo aikaa! Rakentamisessa ollaan edetty siihen vaiheeseen, että ensimmäistä kertaa ainakin melkein kaikki nurkat ovat valmiina (siis melkein). Terassit on nyt tehty, nurmikko ja istutukset maassa. Ja puut, pensaat ja nurmikko vihertää! Vaikka tänään oli hyvin sateinen ja harmaa päivä, oli kuitenkin ilo katsella puutarhaa ja ymmärtää myös se, miksi puutarhurit tykkäävät sateesta. Voiko parempaa terapiaa mielelle ja ruumiille ollakaan kuin kosteanraikas ulkoilma ja linnunlaulu omassa puutarhassa.

Kuvassa äitienpäivälahjaksi saamani kirsikkapuu (koristekirsikka).Sitten materialistisempiin aiheisiin. Meillä on kaksi terassia: toinen on "saunan jälkeiseen vilvoitteluun" ja toinen on isompi oleskelupaikka aurinkoisia kesäiltoja varten. Isommalle terassille löysimme suhteellisen edullisen sohvan, joka on myös mielestäni aika kivannäköinen. Kriteereinä oli lähinnä se, että sohvalle mahtuu makoilemaan suorana (eli auringossa lötköttelyyn sopiva versio). I like it.
Kävimme tänään myös katsomassa lehmien laidunkauden aloitusta. Lapsella oli hauskaa ja oli hyvä saada vähän maatalon bakteereita, vaikka emme nyt city-hipstereitä olekaan. :D Lehmät olivat onnellisia päästessään pitkän talven jälkeen kirmaamaan niitylle. Lehmänlantaa olisi vähän voinut tuoda mukanaan nurmikkoa lannoittamaan, mutta päätettiin sitten vain pyyhkiä kumpparit nurtsiin.

A ja vasikka.

Kommentit

Suositut tekstit