Kaikenlaista sitä kesälomalla

On ollut ihan mahtavaa olla lomalla jo vähän yli kaksi viikkoa. Vaikka ilmoja ei ole (todellakaan) pidellyt, on ollut kiva nukkua pitkään, syödä hyvin ja olla vain ilman aikatauluja. Kyllä sitä vaan voi niin paljon paremmin, kun voi noudattaa omaa sisäistä vuorokausirytmiä... Ehkä voisin vielä paremmin, jos aurinko olisi paistanut vähän enemmän.

No, mitä olemme lomalla puuhailleet?Olemme nauttineet luonnosta. Kyseinen kukkaistutus on mummolasta. Omassa pihassakin on aika paljon kukkia jo nyt. Esimerkiksi hortensiat kukkivat nyt todella runsaasti.
Käyneet leikkimökissä. Pienokaisemme saa ensi vuonna ihan oman leikkimökin. Siihen asti käydään kylässä.
Rakentaneet (toinen meistä lähinnä) autotallia, josta ulkopuoli on toivottavasti valmis ennen talven tuloa. Tallin seinä on laudoitusta, vaikka talomme seinä on rappausta. Koska raha. Rappaus maksaa niin paljon, että päädyimme laudoitukseen kaavamääräyksen vastaisesti ja niin on päätynyt aika moni muukin.
Suunnitelleet pihaa ja terassia. Terassi tulee tuohon keinun kohdalle, josta on ovi keittiöön. Terassin pitäisi kiertää etuovelle asti (kulma näkyy autotallikuvassa). Odotan sitä, että voidaan avata keittiön ovi suoraan ulos ja grillata vähän isommalla ja aurinkoisemmalla terassilla kuin tällä hetkellä. Hankinnassa tuohon on joku polyrottinkinen lekottelusohva. Ruokapöytä löytyykin jo.

Joku oli oikeassa, joka sanoi rakentamisen kestävän vuosia. Todellakin, olemme aloittaneet tontin etsinnän joskus vuonna 2012 ja piha on vielä kesken. Sekä autotalli. Ehkäpä saamme lopputarkastuksen tehtyä talvella. Ehkä. Kaikkiaan on kuitenkin aika mukavaa asua omassa talossa, jossa on oma piha. Tai sanoisinko jopa, että ihanaa. 

Kommentit

Suositut tekstit