Eka päivän asu


Useissa blogeissa näytetään päivän asu. Kyseessä on useimmiten päivittäinen kuva, jossa bloggaaja esittelee vaatteitaan, jotka on "sattunut" pukemaan. Siinä oikeastaan koko kirjoituksen tarkoitus. Taitavat päivänasutyypit kirjoittavat toki kuviin, että mistä kyseiset vaatteet ovat, jolloin esittelystä on muutakin hyötyä kuin toimia inspiraation lähteenä. Jotkut blogit ovat jopa lähteneet tästä ajatuksesta ja blogista on kehkeytynyt muutakin asiasisältöä käsittelevä kasa kirjoitelmia. Mutta, se on jo oma tarinansa.

                           


Tämän blogin päivän asun esittelee pieni taapero, joka sai postista POMPdeLuX:n vaatteita. Tilasin kaikki (paitsi bodyt) munakoison (eggplant) värisenä ihan vain siksi, etten jaksanut tilata ainaista vaaleansinistä, jota useimmiten olen tytölleni ostanut.

POMPdeLUX eli tuttavallisemmin pomppi tarjoaa mielestäni hyvänlaatuisia ja omaa silmääni miellyttäviä vaatteita kohtuuhintaan (joskin ulkovaatteet ovat kalliita). Odotan kovasti naisten omaa mallistoa myös ja uusia vaatekutsuja.
Olen muuten pitänyt ns. lastenvaatekutsuja aivan järkyttävän typeränä toimintana (kuten myös Tupperware ym. settejä). Puhumattakaan siitä mitä ennen ajattelin äideistä, joiden kuulin käyttävän aikansa lastenvaatesivuistoilla - kuinka mielisairasta! Ja sieltähän minä sitten itseni löysin, lastenvaatesivustoilla katsomassa uusia vaatteita (joita muutenkin tursuaa kaapeista). Mutta, koska entinen shoppailumaanikko, tämä ei liene kovin yllättävää.
Body - POMPdeLUX

Housut - POMPdeLUX

Sukat - unknown.


Kyllä äitiyden maailma on sitten vaan ihmeellinen. Olen tehnyt monta asiaa, joita lapsettomana olen vain kauhistellut. Lastenvaatekutsut ovat vielä aika pientä näissä jutuissa. Näistä ihmetyksistä sitten jatkossa lisää.

Kommentit

Suositut tekstit